• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Undertøj og strømper

Undertøj og strømper

Her på siden finder du undertøj og strømper i lækre materialer som bambus, bomuld og microfiber. Vores sortiment har fokus på ultimativ velvære, da det inderste lag tøj bør være komfortabelt. Derfor vil du i denne kategori finde undertøj, strømper og sokker med ekstra behagelige egenskaber, der giver fuld bevægelsesfrihed og åndbarhed til din krop.

28 varer

Faldende orden
pr. side

Komfortable diabetes strømper uden elastikkanter og søm

Som diabetiker er du sikkert opmærksom på, hvordan din hverdag kan tilpasses på en måde, der gavner din generelle sundhed. En af de ting, du bør være særligt opmærksom på, er dine fødders sundhed. Diabetes sokker er spundet og vævet helt uden generende sømme og elastikkanter, der kan give dine fødder ubehagelige og alvorlige tryksår. Du kan få de trykfrie diabetiker strømper i forskellige farver og størrelser og modellerne er unisex. Strømperne kan selvfølgelig også anvendes af dig, der ikke er ramt af diabetes, men bare ikke kan lide strømper, der strammer eller har generende syninger. 

Silkeblødt bambus undertøj med antibakterielle egenskaber

Bambus viscose er fremstillet af bambusfibre. Bambus er et bæredygtigt materiale, som både er åndbart, klimaregulerende og antibakterielt. Den silkebløde kvalitet er fantastisk som det inderste lag, netop på grund af disse egenskaber. Du kan hos Hafaro finde bambus trusser, tights, undertrøjer og strømper. Fælles for bambus undertøjet er, at det udover at være dejlig blødt og slidstærkt, også er svedreducerende og antibakterielt. Du kan bruge bambus undertøj og bambus sokker året rundt, da bambusfibrene regulerer sig efter klimaet. De er særligt velegnede til at have på mange timer om dagen. Gå på opdagelse i vores lækre udvalg af bambus undertøj og strømper til mænd og kvinder. 

Professionelle arbejdssokker med høj slidstyrke og klimaregulering

Fysisk arbejde i al slags vejr kræver gode arbejdssokker, der holder på varmen, men lader den overskydende fugt fordampe. Et par gode strømper må heller ikke gnave eller trykke fødderne uhensigtsmæssigt i løbet af dagen, da det hurtigt kan resultere i vabler og ømme trædepuder. Hos Hafaro kan du købe arbejdssokker med forstærket tå og hæl og flad søm, der sikrer en god pasform hele dagen lang. Du kan selvfølgelig også anvende sokkerne til fritids- og hjemmebrug, eller vælge vores lækre termosokker eller skridsikre norske uldsokker. I sortimentet af strømper finder du også vores suveræne løbesokker med stødabsorberende paddings, der minimerer friktion og vabler. I det hele taget mener vi, at alle skal have mulighed for at mærke, hvilken forskel et par rigtig gode kvalitets sokker gør.