• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Støtte til knæ og lår

Støtte til knæ og lår

Har du hævede eller svage knæ som følge af en skade eller overbelastning? Har du løberknæ, springerknæ, hypermobile led eller gigt? Har du problemer efter forstrækninger eller fibersprængninger i lårene? Så kan du hæmme smerternes omfang med vores forskellige knæbind og lårbind, der hver især yder individuel støtte til knæled og lår.

11 varer

Faldende orden
pr. side

Efter en skade i knæ eller lår anbefales det, at du holder skaden i ro i nogle døgn. Herfter kan du langsomt starte op igen med en blid genoptræning. I denne periode – og måske resten af dit liv - kan et knæbind eller et lårbind være det rigtige valg for dig. Med en knæstøtte eller et lårbind reduceres smerter og nye skader forebygges. Det er vigtigt for krop og sjæl at fortsætte en aktiv livsstil og med lidt hjælp fra et støttebind kan du fortsat udfolde dig fysisk.

Knæbind der hæmmer inflammation og reducerer ømme led

Hafaro forhandler et kompresserende knæbind, som også indeholder bambusfibre og kobbertråde. Kobbertrådene er medvirkende til at nedbringe inflammationen i leddet og bambusfibrene gør knæbindet åndbart og antibakterielt. Du kan med fordel bruge knæbindet, når du dyrker sport, hvor det vil støtte og forebygge rotationsbevægelser og vrid i knæet. Er dit knæ overbelastet og hævet, eller har du ledsmerter i og omkring knæet, vil du også kunne få gavn af knæbindets effektive kompression.

Akupressur knæbind der lindrer smerter i ben, lænd og ryg

Akupressur knæbindet fungerer efter samme princip som akupunktur, men uden brug af nåle. Knæbindet stimulerer og masserer benets meridianer, hvorefter energi og blodgennemstrømning frigives til gavn for ben, baller, lænd og ryg. Knæbindet er især velegnet til problemer med iskiasnerven, og kan både bruges, når du er aktiv eller stillesiddende.

Knæstøtte til mange formål

Knæet er en kompliceret størrelse, og derfor er der også knæstøtter til flere forskellige formål. Hvis dit problem knytter sig til løberknæ, leddegigt, hypermobilitet eller du er knæopereret, så er det vigtigt, at du bruger et ekstra støttende knæbind. Hafaros todelte knæstøtte holder knæet på plads ved pludselige bevægelser, vrid og høj aktivitet, og den ekstra polstring føles blød mod huden. Efter sport er det en god ide at give dit knæ lidt ekstra pleje. f.eks. i form af kompres eller kulde- og varmebehandling. Her kan Hafaros hot & cold knæbind anvendes, da den aftagelige gelpude både kan nedkøles i fryser eller opvarmes i microovn efter behov. 

Reducér smerter og spændinger med et lårbind

Det ergonomiske lårbind støtter op om lår og hofter og reducerer smerter under aktiviteter og sport eller efter skader, hvor det er vigtigt at være påpasselig under genoptræning. Lårbindet er særligt velegnet, hvis du har haft skader i lysken, hofte eller lårmuskler.

Se også vores andre støttepuder.