• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Støtte til håndled, albue og skulder

Støtte til håndled, albue og skulder

Støttebind eller sportsbind anvendes i forbindelse med småskader eller skavanker i bevægeapparatet, der nemt kan opstå i dagligdagen. Men også sportsudøvere bruger støttebind i forbindelse med forstrækninger, forstuvninger eller fibersprængninger. I denne kategori finder du støttebind til håndled, albue og skulder.

8 varer

Faldende orden
pr. side

Sådan virker et støttebind

Et støttebind fungerer ved at støtte, isolere og holde på varmen på skadesområdet og det underliggende væv. Varmen er med til at øge blodtilstrømningen og forbedre bevægeligheden i leddet. Det sikrer de mest optimale betingelser for, at evt. skadet væv kan reparere sig selv. Støttebindet tilføjer ekstra støtte til dine bevægelser, hvilket minimerer risikoen for pludselige og ubehagelige vrid. Støttebind kan både bruges i forbindelse med genoptræning, men også til forebyggelse af nye skader.

Håndledsbind

Har du overbelastninger, smerter eller skader i håndleddet, så køb et støttebind til håndleddet her hos Hafaro. Vi forhandler håndledsstøtter i blød gel, der smyger sig om hånd og tommelfinger. Bindet virker som et ekstra lag hud, der støtter og varmer – og er især godt mod smerter fra gigt, seneskedehindebetændelse og karpaltunnelsyndrom. Håndledsstøtterne med integrerede magneter er ekstra effektive på grund af trykpunkterne, der forbedrer blodets evne til at transportere ilt rundt i kroppen og føre affaldsstoffer væk. Håndledsstøtten er velegnet til arbejde ved tastatur, samlebånd eller tungere løft.

Albuestøtte og albuebind

Albueleddet er udsat for en del belastning både i hverdagen og under sport, som kan give smerter og irritation af leddet. Musearm, golfalbue og tennisalbue er de mest almindelige former for overbelastning af albueleddet. Et albuebind giver støtte, varme og løsner op for muskel- og ledsmerter. Du kan bruge støttebindet hele dagen, men det skal tages af om natten. Vi forhandler forskellige albuebind:

- I neopren med justerbar velcrolukning

- I neopren og elasthan med aftagelig gelpude, som kan opvarmes og nedkøles efter behov

- I spandex med gelstøtte og kompression, som er særligt egnet til sportsudøvere.

Skulderbind

Er du plaget af ømhed og stivhed i skulderområdet på grund af overbelastning eller vrid, kan du med fordel ifør dig et skulderbind eller en skuldervarmer, som det også hedder. Vi forhandler et justerbart skulderbind, som kan opvarmes i mikroovn eller køles ned i fryser alt efter behov. Skulderstøtten forebygger skadende bevægelser og lægger et kompres på skulderen, der lindrer smerter. Gelpuden er aftagelig, og du kan anvende den nedkølet for at mindske hævelser i skulderen eller opvarmet, hvis du vil løsne op for stivhed og smerter i musklerne.