• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601352

Bosu bold med massageknopper - 6 stk

På lager - levering 1-2 hverdage
Special Price 175,00 kr.
Regular Price 399,00 kr.

Bosu bold med stimulerende massageknopper der styrker balancen og koncentrationsevnen. Her får du hele 6 bosu bolde med luft, der både kan stå stabilt på gulvet på den flade side, men virkelig sætter balancen på prøve, hvis du placerer dem på den runde side.

Bosu boldene kan bruges af voksne som børn, både indendørs og udendørs, hvor de i høj grad styrker balanceevne, koordinationssans og kropsbevidsthed - der er således tale om et fantastisk sansemotorisk redskab. Bosubold er en forkortelse for "both sides up", da bosubolden kan bruges på begge sider - altså både med kuplen eller platformen opad men kendes under det mere almindelige navn balancebold eller balancepude. 

Prøv for eksempel at placere bosu boldene med afstand på gulvet og gå eller hop fra den ene til den anden uden at røre gulvet. Øg eventuelt afstanden lidt efter lidt, så øger du samtidig sværhedsgraden. I siddende stilling kan bosu boldene naturligvis også bruges som redskab til en dejlig fodmassage, der sætter godt gang i blodcirkulationen.

Indeholder: 6 stk. bosu bolde i forskellige farver og hårdhedsgrader med massageknopper. Dia. 16 cm.

Se vores andre bosu bolde.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Bosu bold med massageknopper - 6 stk
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne