• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601366

Balancepude fyldt med luft der styrker rygsøjlen

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
Special Price 75,00 kr.
Regular Price 199,00 kr.

Balancepude med luft med dobbeltfunktion der støtter op om hele muskulaturen i torso med særligt fokus på rygsøjlen. Denne skråpude, eller kilepude som den også kaldes, kan bruges på to forskellige måder. Vender du den høje ende bagud, fremmer du en korrekt siddeposition og aktiverer de muskler i din core som understøtter rygsøjlen. Vender du derimod balancepuden med den lave ende bagud, løftes lår og ben en smule og du opnår en mere afslappet og tilbagelænet siddeposition. Dette giver dig mulighed for at veksle din siddeposition, hvilket er sundt for kroppen.

Denne balancepude er en såkaldt luftpude, der skal fyldes med luft med en pumpe. Dette gør balancepuden både dynamisk og fleksibel i forhold til støtte og aflastning, da du ved hjælp af luften kan vælge den stabilitet, der passer bedst til netop dit behov.

Balancepudens kileform og hældning hjælper dig med at placere bækkenet i en velbalanceret position. Da balancepuden er luftfyldt får du samme dynamiske og levende siddebevægelser, som hvis du sidder på en stor træningsbold. 

Balancepuden er latexfri, phthalatfri og fri for BPA. Balancepuden måler ca. 37 x 38 x 6/3 cm og er CE godkendt som medicinsk udstyr. Max vægt 120 kg. Leveres uden pumpe. Se alle vores andre siddepuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Balancepude fyldt med luft der styrker rygsøjlen
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne