• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601378

Balancebold med tung bund der ikke ruller

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
Priser fra 249,00 kr.

Balancebold med tung bund der sikrer at bolden ikke triller, mens du forsøger at holde balancen. Balancebolden kan bruges som klassisk træningsbold eller siddebold kontor eller hjemme.

Den ekstra tyngde i balanceboldens underdel er udviklet uden brug af forskellige materialer, hvilket giver en helstøbt oplevelse og god fornemmelse for stabilitet og tryghed, når du træner med bolden eller sidder på den.

Mindsker muskelspændinger og stive led

Ruller ikke når du sidder på den

 Velegnet ved rygsmerter

Balancebolden er særligt velegnet som siddebold, da den fremmer en korrekt siddeposition. Derfor betegnes den også som ergonomisk siddebold. Når man sidder på en balancebold, er kroppen i bevægelse og musklerne igang og det giver en sund og dynamisk siddepositur, der mindsker infiltrationer, muskelspændinger og stive led. Derfor er den utrolig velegnet som siddebold til kontor.

Mange bruger den også som træningsbold, yogabold eller pilatesbold, da den er lavet af et materiale, der er mere eller mindre punkterfrit.

Hvilken størrelse træningsbold skal du vælge: Er din højde mellem 1,55-1,69cm bør du vælge en bold på 55cm. Er din højde mellem 1,70-1,84 cm bør du vælge en bold på 65 cm. Træningsbolden skal fyldes med luft inden brug.

Vælg mellem to størrelser. Max vægt er 120 kg. Klik for at se alle vores siddepuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Balancebold med tung bund der ikke ruller
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne