• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601378

Balancebold med tung bund der ikke ruller

På lager - levering 1-2 hverdage
As low as 279,00 kr.

Balancebold med tung bund der sikrer at bolden ikke triller, mens du forsøger at holde balancen. Balancebolden kan bruges som klassisk træningsbold eller siddebold hjemme eller på kontor. Den ekstra tyngde i balanceboldens underdel er udviklet uden brug af forskellige materialer, hvilket giver en helstøbt oplevelse og god fornemmelse for stabilitet og tryghed, når du træner med bolden eller sidder på den.

Balancebolden er særligt velegnet som siddebold, da den fremmer en korrekt siddeposition. Når man sidder på en balancebold, er kroppen i bevægelse og musklerne igang og det giver en sund og dynamisk siddepositur, der mindsker infiltrationer, muskelspændinger og stive led. Denne træningsbold er desuden lavet af et materiale, der er mere eller mindre punkterfrit.

Hvilken størrelse træningsbold skal du vælge: Er din højde mellem 1,55-1,69cm bør du vælge en bold på 55cm. Er din højde mellem 1,70-1,84 cm bør du vælge en bold på 65 cm. Træningsbolden skal fyldes med luft inden brug og har du ikke allerede en pumpe, kan du købe en pumpe her.

Vælg mellem to størrelser. Max vægt er 120 kg.

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne