• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601375

Balancepude til core træning med base

På lager - levering 1-2 hverdage
899,00 kr.

Balancepude inkl. ekstra base til gulvet. Denne balancepude til core træning er det perfekte multi træningsredskab, da den kan bruges i forbindelse med mange forskellige træningsformer og er også kendt under navnet bosubold. Bosu er en forkortelse for "both sides up", da bosubolden kan bruges på begge sider - altså både med kuplen eller platformen opad. Balancepuden kan bruges til fitness træning, men er lige så velegnet ved behandling og genoptræning af knæskader og ankelskader.

Balancepuden er et luftfyldt træningsredskab, som du selv pumper op med luft for at opnå præcis den stabilitet, der er best egnet til dig og dit behov. Har du ikke allerede en pumpe, kan du købe den her. En balancebold træner både din balanceevne og koordinationssans, men kan også bruges til strækøvelser, stabilitets øvelser og core træning, hvor du styrker kroppen og opnår en højere fleksibilitet.

Basen til denne bosubold måler Ø:47 cm, H:25 cm - Selve Balancepuden måler Ø:40 cm, H:20 cm. Max vægt 120 kg. Illustrationer med øvelser medfølger.

 

Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne