• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601375

Bosu bold med to sider inkl. base

På lager - levering 1-2 hverdage
Special Price 199,00 kr.
Regular Price 499,00 kr.

Bosu bold inkl. ekstra base til gulvet. Denne Bosu bold til core træning er det perfekte multi træningsredskab, da den kan bruges i forbindelse med mange forskellige træningsformer og er også kendt som en balancebold. Bosu er en forkortelse for "both sides up", da balancebolden kan bruges på begge sider - altså både med kuplen eller platformen opad. Bosu bolden kan bruges til balancetræning og træning af core, men er også velegnet ved genoptræning af knæskader og ankelskader.

Bosu bolden er et luftfyldt træningsredskab, som du selv pumper op med luft for at opnå præcis den stabilitet, der er best egnet til dig og dit behov. Har du ikke allerede en pumpe, kan du købe den her. En Bosu bold træner både din balanceevne og koordinationssans, men kan også bruges til strækøvelser, stabilitets øvelser og core træning, hvor du styrker kroppen og opnår en højere fleksibilitet.

Basen til denne bosubold måler Ø:47 cm, H:25 cm - Selve bosu bolden måler Ø:40 cm, H:20 cm. Max vægt 120 kg. Illustrationer med øvelser medfølger.

Se alle vores produkter indenfor træning af balancen.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Bosu bold med to sider inkl. base
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne