• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601335

Bækkenbundspude med hul i midten - mindsker tryk

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
249,00 kr.

Bækkenbundspude med hul i midten af blød, komfortabel memoryskum der letter trykket på haleben og bækken og øger mobiliteten i din bækkenbund. Dette giver en jævn og skånsom fordeling af kroppens tyngde. Bækkenbundspuden har en forhøjning både for og bag, der hjælper dig til en mere korrekt kropsholdning, så lænde- og rygmuskulatur styrkes. Pudens særlige udformning skaber desuden en øget kontakt til bækkenbunden, så musklerne i dette område nemmere aktiveres.

Har du problemer med inkontinens, prolaps, manglende sexlyst og begrænset fornemmelse i underliv og kønsdele, kan en bækkenbundspude være løsningen. Puden er nemlig formgivet med særligt fokus på at skabe kontakt til bækkenbunden samt styrke din rygmuskulatur og kan bruges som et redskab på vejen til større nydelse, færre smerter og højere livskvalitet.

Bækkenbundspude af formstøbt memoryskum der giver en jævn fordeling af kroppens tyngde. Bækkenbundspuden måler ca. 44 x 38 x 3/11 cm. og har aftageligt, smudsafvisende betræk af 100% polyester der kan vaskes ved 40 grader. Tryk for at se alle vores siddepuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Bækkenbundspude med hul i midten - mindsker tryk
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne