• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601491

Hovedpude med anti-snorke effekt

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
399,00 kr.

Anti snorke pude af memoryskum specielt designet så den mindsker blokering af luftvejene, hvilket resulterer i en mere let, stabil og rolig vejrtrækning, når du sover.

Hovedpuden har desuden to forskellige sider, hvoraf den ene består af bløde massageriller og den anden af bløde massageknopper. Dette giver to puder i én samt en øget luftcirkulation. 

Reducerer snorken

Mindsker nakkespændinger

Med behagelig massageoverflade

Hovedpudens anatomiske nakkestøtte sikrer stabilisering og aflastning af nakkehvirvlerne. Anti snorke puden er desuden tyndere på midten end i siderne, så hoved og rygsøjle holdes i en lige linje og der opretholdes en korrekt soveposition, uanset om du sover på siden eller på ryggen. 

Denne anti-snorke hovedpude er lavet af allergivenlig memoryskum, der reagerer på kropsvarme og tryk ved at rebounde langsomt og give en jævn fordeling af din kropsvægt. Dette medvirker til at forbedre søvnkvaliteten, reducere snorken og effektivt understøtte hoved, nakke, skuldre samt øvre ryg.

Indeholder: Hovedpude med anti snorke effekt af allergivenlig memoryskum med inderbetræk af 100% polyester samt aftageligt yderbetræk af 100% polyester. Mål: 57 x 36 x 11,5 cm.

Her kan du se hele udvalget af hovedpuder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Hovedpude med anti-snorke effekt
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne