• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Yogaudstyr

Yoga betyder at "forene", hvilket tager afsæt i filosofien om, at man via yoga kan skabe harmoni mellem kroppen og sindet. Det er en ældgammel teknik til åndedræt og kropsstillinger, der kan styrke svage områder af kroppen på en blid måde, der tager hensyn til fysiske begrænsninger. Yoga kan derfor praktiseres af alle - uanset alder og køn.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Yogaøvelser er den mest effektive metode til at fjerne spændinger i kroppen på, fysiske såvel som mentale. Du kan blandt andet mindske rygproblemer, styrke lænden og få en smidigere kropsmuskulatur ved hjælp af regelmæssig yoga. Yoga er nemt at praktisere hjemme på stuegulvet, da det ikke kræver ret meget udstyr. Her hos Hafaro kan du købe det mest anvendte udstyr, såsom yogamåtte, yogablok eller yogasokker. 

Brug tåsokker for fuld bevægelsesfrihed

Giv dine tæer og fødder de bedste forudsætninger for optimal sundhed. Tåsokker med særskilt plads til hver enkelt tå sikrer minimal friktion mellem tæerne og giver en god klimaregulering. Disse strømper kan bruges til yoga, pilates, gymnastik eller blot til hverdagsbrug og giver dine tæer optimal fleksibilitet. Fuld bevægelsesfrihed sikrer at sener, led og muskler styrkes optimalt. De fintstrikkede tåsokker fås i flere flotte farver. 

Giv dine fødder ekstra opmærksomhed med yogastrømper

Efter at være klemt inde i en sko en hel dag, har dine tæer brug for at bevæge sig frit for at få gang i muskulaturen og mobiliteten igen. Dette kan du hjælpe på vej med de lækre yogastrømper, der effektivt skiller dine tæer ad. De smarte tåskillere holder dine tæer på plads på en behagelig måde, så de er solidt plantet i underlaget. Den naturlige holdning gavner både fødder, ben og knæ. Dine tæer kan strækkes og muskler, sener og led kan holdes varme og i gang, hvilket øger smidigheden. Yogastrømperne er især gode til dig, der døjer med hammertæer, knyster eller skæve tæer. Du kan bruge strømperne i forbindelse med yoga for en øget fornemmelse af styrke, eller du kan bruge dem til hverdagsbrug som en sund modvægt til smalt eller spidst fodtøj.