• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Smerteplaster

Vi har i denne kategori samlet en række produkter, der naturligt lindrer smerterne i bevægeapparatet. Kulde- og varmebehandling er en velkendt metode til smertebehandling. Kulde nedsætter nerveledningen og dermed smerterne. Efter kuldebehandling øges kredsløbet og velværen i kroppen. Varme øger ligeledes kredsløbet og medfører afslapning.

12 varer

Faldende orden
pr. side

Har du muskelinfiltrationer, ledsmerter, spændinger og stivhed i kroppen? Denne type smerter er desværre en trofast følgesvend for mange mennesker. Kender du årsagen til dine smerter, kan de måske behandles. Derfor er det vigtigt, at du går til lægen, hvis du har smerter i længerevarende tid. Smerter i ryg, lænd, nakke og skuldre kan dog tage lang tid at behandle. Derfor kan det være en stor hjælp at kunne lindre smerterne naturligt i mellemtiden. 

Dyb muskelafslapning med hot and cold gel packs

Vores hot and cold gel packs er fyldt med små gel perler, der fungerer som varmeterapi eller kuldeterapi for at lindre smerter og inflammation i forbindelse med muskelspændinger, forstrækninger og forstuvninger. Den dobbelte effekt af en hot and cold pack gør dem derfor til et stærkt alternativ til varmepuder og ice packs.

De små gel perler kan både absorbere kulde eller varme, som de holder i ca. 20 minutter, hvor du vil opleve at de virker lindrende. Hot and cold packs føles hverken våde eller drypper efter nedkøling eller opvarmning og alle materialer og indholdsstoffer er lugtfri og uden kemikalier.

Udover at bruge hot and cold packs til at lindre smerter fra skader og muskelforstrækninger, bliver de også tit brugt til at mindske hævelser efter operationer. 

Medicinfri lindring med smerteplaster

Et smertestillende plaster kan mindske eller fjerne smerter i muskler og led. Det aktiveres af kroppens varme ved, at plasteret reflekterer infrarød energi til og fra kroppen i en dybde på 7 cm. Denne varme øger blodcirkulationen markant, og ophobede affaldsstoffer og toksiner udrenses. Hos Hafaro forhandler vi FIT smerteplastre til lindring af smerter flere steder på kroppen: ryg, nakke, skulder, lænd, knæ, albue og ankel. De smertelindrende plastre er til engangsbrug, men sælges i pakker á flere styk.