• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Løbelys

Lys op i mørket og forebyg ulykker. Med løbelys der er enten statisk eller blinkende opnår du den bedst mulige synlighed, når du bevæger dig udenfor i den mørke tid. Har du mørkt tøj på, er du svær at få øje på, især for bilister og cyklister med fart på. Vores løbelys til armen, skoen eller kroppen er for alle og bruges flittigt af folk der powerwalker, løber, rider eller går tur med hunden

4 varer

Faldende orden
pr. side

Lys op i mørket med løbelys

Et løbelys på maven, omkring armen eller foden er en fantastisk måde at være synlig på, når du færdes udenfor i de mørke aftentimer. Med løbelys gør du dig selv mere synlig for andre, både cyklister, knallert kørere og bilister og kan dermed forebygge kontakt ulykker. Der findes mange forskellige typer løbelys på markedet og uanset hvor på kroppen, du ønsker lyset placeret, skal du blot sikre dig, at det er lysstærkt og tydeligt på lang afstand. Alle vores løbelys har både fast lys og blink, som du kan aktivere efter behov. 

Skal jeg bruge en refleksvest, når jeg går tur med hunden?

Du har muligvis ikke brug for en refleksvest, når du går tur med hunden om dagen, men det er en god idé at have én ved hånden til hundeluftning morgen og aften. Færdes du tæt ved trafik, er det især godt at have blink slået til, så bilernes lygter kan opfange signalet på lang afstand og dermed være opmærksom på dig og din hund som bløde trafikanter. Sæt også et refleksbånd på hundens snor og halsbånd.

Skal jeg bruge en refleksvest, når jeg er ude at ride?

Det er en rigtig god idé at bære refleksvest med lys, når du er ude at ride. Det er vigtigt med ekstra synlighed til hest, så bilisterne er opmærksom på jeres tilstedeværelse og dermed tager et øget hensyn. Det er også en rigtig god idé at sætte refleksbånd på hestens sadel og trense.

Løbelys er ikke kun til løb 

Selvom man bruger betegnelsen "løbelys", er det selvfølgelig også beregnet til alle mulige andre aktiviteter. Fx en god powerwalk i de sene aftentimer, en ridetur og hundeluftning og så selvfølgelig som en god, ekstra sikkerhedsforanstaltning, når du cykler - også selvom du har lygter på cyklen. Når det handler om at forebygge ulykker mellem bløde og hårde trafikanter, må man hellere være overforsigtig. Det kan redde liv, hvis uheldet er ude.