• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601047

Æteriske olier krusemynte - blid og mynteagtig

På lager - levering 1-2 hverdage
49,00 kr.

Æterisk olie med krusemynte er udvundet ved vanddampdestillering af plantens blade. Krusemynte er i familie med pebermynte men har en lettere duft, der ikke er helt så gennemtrængende. Duften er mild og minder om et blidt strejf af mynte. Krusemynte er god at bruge i en diffuser, når man er hårdt plaget af forkølelse, hoste, slim og andre vintersygdomme, da den dejlige duft trænger ind i næse og mund, hvor den løsner op. Dryp 1-2 dråber på en aromaklods og placer den i et hvilket som helst rum, hvor du opholder dig og nyd den milde men friske rumduft. Krusemynte stammer oprindeligt fra det vestlige Asien og sydlige Europa, hvor den blev anvendt som lægeplante og krydderurt. Indeholder 5 ml. 

Hvis æteriske olier skal anvendes til kropspleje og massage, bør de altid fortyndes i en bæreolie som f.eks. mandelolie. Blandingsforhold til massage: 5 dråber æterisk olie i 10 ml. mandelolie. Blandingsforhold til kropspleje: 1-2 dråber æterisk olie i 10 ml. mandelolie. Tjek altid for allergier inden en evt. massage.

Vi har billige æteriske olier af høj kvalitet, klik her og se dem alle. Du kan købe aromaklodser her

OBS! Æteriske olier er stærkt koncentrerede og må ikke bruges direkte på huden i ren form uden at være blandet op først. Direkte indtagelse kan være livsfarlig.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Æteriske olier krusemynte - blid og mynteagtig
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne